EXperience Conference

Become an irresistible organization!

EXperience Conference, 25 octombrie 2018

Crowne Plaza, Bucuresti

 

Lumea muncii s-a schimbat: organizatiile concureaza pentru a atrage talente, angajatii sunt coplesiti, iar productivitatea ramane o provocare.

Dar exista solutii. :)

Pe masura ce munca evolueaza radical in secolul 21, iar digitalizarea perturba cele mai multe industrii traditionale, devine din ce in ce mai evident ca, oricat s-ar stradui companiile sa creeze engagement din partea angajatilor lor, angajatii sunt de fapt cei care decid daca sa se implice sau nu in munca lor. Mai mult, o customer experience de succes incepe si se sfarseste cu angajatii organizatiei.

In acest context, este foarte relevanta afirmatia lui Sir Richard Branson: "My philosophy has always been, if you can put staff first, your customers second, and shareholders third, effectively, in the end, the shareholders do well, the customers do better, and your staff remains happy."

Astfel, pe masura ce ne indreptam spre viitorul muncii, organizatiile se concentreaza tot mai mult pe motivele pentru care angajatii isi doresc sa lucreze versus au nevoie sa lucreze. Pe scurt, organizatiile inteligente si vizionare aspira sa devina irresistible organizations – organizatii irezistibile.

Cum poti face si tu asta?

Concentrandu-te pe Employee Experience (EX). EX cuprinde ceea ce oamenii intalnesc, observa sau simt in cursul "calatoriei" lor ca angajati in cadrul unei organizatii. O strategie EX de succes ar trebui sa puna accentul pe actiuni si proiecte de HR care intaresc legatura emotionala a oamenilor cu munca lor si cu organizatia din care fac parte.

Pe 25 octombrie, te invitam la HR Club EXperience Conference sa afli cum poti sa iti transformi organizatia intr-una irezistibila pentru angajatii tai.

Keynote speaker-ul editiei cu numarul 14 este Josh Bersin, Industry Analyst & Thought Leader si Fondator BersinTM by Deloitte.

Afla mai multe despre speakeri, sesiuni si agenda evenimentului in meniul din stanga!

Agenda

08:30 - 09:30
Inregistrarea participantilor si welcome coffee
09:30 - 10:00
Sesiune de deschidere
10:00 - 11:15
Keynote 1: The Irresistible Organization: Seven Keys for Organizational Success in the Year Ahead
11:15 - 11:45
Coffee break
11:30 - 13:00
Keynote 2: to be confirmed
13:00 - 14:30
Lunch
14:30 - 16:30
Sesiune plenara (to be confirmed)
14:30 - 16:30
Master Class Josh Bersin: Creating the Irresistible Employee Experience

Detalii sesiuni

Keynote 1: Josh Bersin - The Irresistible Organization: Seven Keys for Organizational Success in the Year Ahead

In cadrul acestei sesiuni de prezentare, Josh Bersin, analist al industriei si fondator Bersin™ by Deloitte, va explica in ce moduri s-a schimbat lumea afacerilor si ce tendinte ne asteapta.

Pentru a pune aceasta discutie in context, el va prezenta noul sau model pentru atingerea succesului organizational, care cuprinde acele elemente necesare pentru a crea tipul de cultura a muncii care genereaza employee engagement si performanta si care atrage talente de top.

Aceasta prezentare va incorpora si rezultatele unor cercetari din industrie efectuate de Josh de-a lungul mai multor ani, precum si o avanpremiera a celei mai noi carti ale sale, care va iesi din tipar la inceputul lui 2019.

 

Si in acest an, sesiunea Master Class se va desfasura in paralel cu sesiunea plenara, in intervalul orar 14:30 - 18:00. Asteptam optiunea tale de participare pe adresa madalina.tanase@hr-club.ro.

Master Class Josh Bersin:  Creating the Irresistible Employee Experience

In acest Master Class, Josh Bersin, analist independent si fondator Bersin™ by Deloitte, va explica cel mai nou model al sau de employee experience, employee engagement si cultura de business. Cursantii se vor imparti apoi in grupuri si vor discuta despre urmatoarele teme, cu accent pe elaborarea unor solutii gata de pus in practica:

  • Care sunt “momentele care conteaza” din punctul de vedere al employee experience in compania voastra?
  • Cum v-ati segmenta angajatii in grupuri cu interese si nevoi comune care sunt usor de inteles si de abordat?
  • Care sunt cele mai dificile probleme cu care se confrunta compania voastra in privinta employee experience, care au legatura cu aceste momente si segmente de angajati?
  • Cum credeti ca ati putea rezolva cel mai bine aceste probleme, folosind modelul prezentat?

La finalul acestui Master Class, veti avea o harta personalizata pentru imbunatatirea employee experience & engagement in organizatia voastra.

Speakers

Josh
Bersin
Industry Analyst &Thought Leader

Josh Bersin este analist, autor, profesor si lider de opinie, concentrandu-se pe piata globala de talente, pe trendurile si provocarile care influenteaza piata fortei de munca din intreaga lume.
Josh Bersin studiaza lumea muncii, practicile de HR si leadership si piata generala  a talentelor din domeniul tehnologiei. Este adesea numit unul dintre mai importanti analisti ai industriei de HR din lume.

In 2001 a fondat Bersin & Associates pentru a furniza servicii de cercetare si consultanta axate pe invatarea corporativa. In urmatorii 10 ani, Josh a extins activitatea companiei, incluzand teme de HR, managementul talentelor, achizitia de talente si leadership, si a devenit un expert recunoscut pe piata talentelor. In 2012 a vandut compania catre Deloitte, moment in care a devenit cunoscuta sub denumirea Bersin™ by Deloitte. Bersin continua sa fie consultant senior pentru Deloitte si sa ofere consultanta pentru marile organizatii, contribuind astfel la initiativele majore de cercetare. In acelasi timp, Bersin este membru al Consiliului Director al UK Berkeley Executive Education.

Bersin apare regulat in publicatii de business si talent precum Forbes, Harvard, Business Review, HR Executive, FastCompany, The Wall Street Journal si CLO Magazine. Este frecvent keynote speaker la evenimentele din industrie si un blogger popular, avand peste 700.000 de urmaritori pe LinkedIn.

Inainte de a fonda Bersin & Associates, Josh a avut o cariera de 25 de ani in dezvoltarea de produse, management de produse, marketing si vanzare de e-learning si alte tehnologii pentru intreprinderi. Bersin a obtinut o diploma de licenta in inginerie la Cornell University, o diploma de master in inginerie la Stanford University si  un MBA la Haas School of Business din cadrul University of California, Berkeley. Este autorul a doua carti, The Blended Learning Handbook si The Training Measurment Book, alaturi de zeci de studii si cercetari despre invatare, talent si HR corporativ. In prezent pregateste cea de-a treia sa carte.

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali HR Club
Partner on legal matters
Partener eveniment
Parteneri media

Inscrieri

Pentru a te inscrie la EXperience Conference, te rugam sa ne scrii la adresa madalina.tanase@hr-club.ro sau sa completezi formularul.

In functie de tipul de membership in HR Club si de optiunea aleasa, acestea sunt tarifele de inscriere:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

ENGIE Romania
Bucuresti
AgroConcept
Bucuresti
Hill International
Ploiesti

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

ENGIE Romania
Bucuresti
AgroConcept
Bucuresti
Hill International
Ploiesti

Parteneri Anuali